نشست مدیران گروه تاریخ مراکز حوزوی قم در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزارشد

جلسه مدیران گروه های تاریخ مراکز حوزوی قم روز پنج شنبه 13 بهمن به میزبانی گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه ودانشگاه برگزار شد.
   به گزار ش واحد خبر روابط عمومی، دراین جلسه ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد باقر سعیدی روشن ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن خیر مقدم به حاضران در باره نگارش تاریخ تشیع به دست غیر شیعیان نکاتی را بیان نموده و خواستار پژوهش جدی تر در این زمینه و نگارش تاریخ شیعه به دست شیعیان شد.
   سپس دکتر منصور داداش نژاد مدیر گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه ودانشگاه گزارشی از پروژه های جاری گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه ارائه کرد و دو طرح دانش نامه سیره نبوی(ص) و تاریخ جامع جنگ های صلیبی را در دو طرح پژوهشی عمده گروه تاریخ اسلام معرفی کرد و طرح های در دست اجرا توسط اعضای گروه را طرح هایی در موضوع سیره نیوی(ص) و تاریخ تشیع بیان کرد.
  در ادامه مدیران گروه های تاریخ شامل دکتر نعمت اله صفری مدیر گروه تاریخ جامعه المصطفی(ص)، حجت الاسلام و المسلمین عبدالمحمدی مدیر گروه تاریخ مدرسه حجتیه، دکتر اله اکبری مدیر واحد سیره دفتر تبلیغات، حجت الاسلام و المسلمین ایمانی مدیر گروه تاریخ تشیع دانشگاه ادیان و مذاهب و دیگر مدیران حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را در باره پژوهش های تاریخی و جایگاه گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این عرصه را بیان داشتند.