نشست علمی تخصصی ماهیت اقتصاد اسلامی را برگزار می کند

گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی تخصصی ماهیت اقتصاد اسلامی را در روز دوشنبه 19 دی ماه برگزار می کند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، نشست علمی تخصصی ماهیت اقتصاد اسلامی توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیع الله آتانی عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(ص) ارائه می شود که قصد دارد در این نشست، پیرامون نظریه های موجود در باب ماهیت اقتصاد اسلامی و نقد و بررسی آن سخنرانی نماید.
   هدف از این نشست بازخوانی مجدد ماهیت دانش اقتصاد اسلامی عنوان شده است و برای نیل به این مقصود ابتدا رویکرد های ممکن اقتصاد اسلامی بر مدار موضوع، منبع، غایت و پژوهشگر توضیح داده می شود، سپس رویکردهای مختلف مورد بررسی و نقد قرار می گیرد.
   چیستی ماهیت اقتصاد اسلامی و تفاوت اقتصاد اسلامی با اقتصاد متعارف از جمله سئوالات این نشست است که انتظار می رود سخنران بدان ها پاسخی در خور بدهد.
   نشست یادشده روز دوشنبه 19 دی ماه از ساعت 10 الی 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و به دبیری حجت الاسلام علی رضا لشگری برگزار می شود و شرکت علاقه مندان در آن آزاد است.