جلسه نقد کتاب گامی به سوی علم دینی (2) برگزار می شود

گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلسه نقد کتاب گامی به سوی علم دینی(2) را با حضور ناقدینی از حوزه و دانشگاه در روز شنبه 3 دی برگزار می کند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلسه نقد کتاب گامی به سوی علم دینی(2) را با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر پارسانیا عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر حسین کچوییان استاد دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و حجت الاسلام دکتر مسعود آذربایجانی عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان ناقد برگزار می کند.
   هدف از برگزاری این نشست گشودن باب بحث و گفتگو در زمینه علم دینی است که از مسائل بنیادی و استراژیک نظام اسلامی است که در چند سال اخیر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است می تواند گامی در جهت غنی تر ساختن ادبیات این مسأله تلقی شود.
   سئوالاتی نظیر، تصویری که از پارادایم جامعه شناسی اسلامی ارائه شده تا چه حد قابل دفاع است؟ و تصویری که از ساخت نظریه اجتماعی با تکیه بر متون دینی ارائه شده است تا چه حد قابل دفاع است؟ از جمله سئوالاتی است که این نشست به دنبال پاسخ بدان ها است.
   گفتنی است کتاب گامی به سوی علم دینی(2) اثر حجت الاسلام حسین بستان عضو هیأت علمی و مدیر گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه ودانشگاه می باشد که در این نشست مورد نقد قرار می گیرد.
   سید محمد تقی موحد ابطحی دبیر جلسه نقد کتاب گامی به سوی علم دینی(2) است که روز شنبه 3 دی ماه از ساعت 14 الی 16 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و حضور علاقه مندان در آن آزاد می باشد.