نشست علمی ـ تخصصی شناسایی مدعای مدل پارادایم اجتهادی دانش دینی(پادّ) را برگزار می کند

گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی تخصصی بررسی پیش انگاره های لازم برای خوانش پارادایم اجتهادی دانش دینی (پادّ) را در روز شنبه 3 دی ماه برگزار می کند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه به منظور بررسی و تبیین مبانی لازم برای درک درست مدل اجتهادی دانش دینی، جهت زمینه سازی هر چه بیشتر برای سنجش و ارزیابی واقعی تر اندیشمندان از مدل پارادایم اجتهادی دانش دینی نشست علمی تخصصیی را در روز شنبه 3 دی از ساعت 9.30 الی 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می کند.
   علم دینی، تفاوت اسلامی سازی و دانش دینی، پارادایم محوری دانش، مدل پادّ به مثابه مدلی صوری یا شرطی از جمله محور های این نشست ذکر شده است.
   سئوالاتی نظیر، مدعای اصلی مدل پادّ چیست؟ پارادایم محوری در مدل پادّ به چه معنا است و با نسبیت گرایی چه نسبتی دارد؟ مدل پادّ در خصوص گستره دانش دینی ساکت است یا خیر؟ مدل پادّ دقیقاً‌ چه دستاوردی در مسأله دانش دینی در پی دارد؟ از جمله سئوالاتی است که دراین نشست مطرح می شود.