معجزه و معجزه نگاری از منظر فلسفی و تاریخی مورد کنکاش و بررسی قرار می گیرد

۲۵ آبان ۱۳۹۰ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۵۴۸۴ اخبار
گروه های فلسفه و کلام و تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری هم نشست علمی تخصصی معجزه و معجزه نگاری را در روز 29 آبان برگزار می کنند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، گروه فلسفه و کلام با همکاری گروه تاریخ اسلام نشست علمی تخصصی معجزه و معجزه نگاری را با هدف هم اندیشی اساتید و پژوهشگران رشته های فلسفه و تاریخ به منظور تحقق عملی مطالعه ی میان رشته ای از طریق طرح تحقیق فلسفی پیرامون اخبار معجزات برگزار می کنند.
   انتشار محدود محتوای نشست و دستیابی به عنوان یا عناوینی پژوهشی که مشترکاً از سوی دو گروه قابل طراحی واجرا باشد از خروجی های مورد انتظار این نشست ذکر شده است.
   سخنرانان این نشست علمی دکتر محمد فتحعلی خانی عضو هیأت علمی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام قاسم خانجانی عضو هیأت علمی گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می باشند.
   بررسی انتقادی ادله ی پیشین مخالفت با اخبار معجزات و خوارق عادات از منظر فلسفی و نقد ادله مخالفت با اخبار معجزات و خوارق عادت از منظر تاریخی از جمله محور های این نشست عنوان شده است.
   همچنین دکتر حسینعلی شیدانشید عضو هیأت علمی و مدیر گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دبیری این جلسه را بعهده دارد.
    نشست یاد شده در روز یک شنبه 29 آبان از ساعت 10 الی 12 صبح در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود و حضور تمامی علاقه مندان آزاد می باشد.