روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رتبه برگزیده بخش روابط عمومی الکترونیک سومین جشنواره روابط عمومی های برتر وزارت علوم

سومین جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاها، مراکز پژوهشی ـ فناوری و سارمان های تابعه، سه شنبه پانزدهم شهریور ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد وروابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رتبه برگزیده بخش روابط عمومی الکترونیک سومین جشنواره روابط عمومی های برتر را در حوزه مراکز پژوهشی وزارت علوم کسب کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، سومین جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاها، مراکز پژوهشی فناوری و سارمان های تابعه، سه شنبه پانزدهم شهریور ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد و روابط عمومی های برتر در گروه دانشگاه های «الف» و «ب» و مراکز پژوهشی فناوری و سازمان های تابعه وزارت علوم تحقیقات وفناوری  انتخاب شدند.
دکتر کامران دانشجو در این مراسم با تأکید بر اینکه نقدها و تعریف‌ها باید منطقی و منصفانه باشد، از رسانه ها و روابط عمومی ها خواست تا برآیند فعالیت های خود را در راستای ایجاد امید به آینده در مردم تعریف کنند .وی همچنین اظهار داشت: ما به اطلاع رسانی در جوامع نیاز داریم تا مردم از وقایع پیرامون خود باخبر شوند و عملکرد رسانه‌ها در این بین می‌تواند تصویری گاه منصفانه و واقعی و گاه غیرمنصفانه و غیرواقعی ایجاد کند.
ایشان افزود: رسانه ها باید ضمن ارائه نقد منصفانه از رویدادها به انعکاس نقاط ضعف و نقاط قوت در کنارهم بپردازند.
دکتردانشجو با بیان اینکه روابط عمومی ها اغلب به دنبال تعریف و تمجید از سازمان خود و رسانه ها به دنبال نقد هستند خاطرنشان کرد: اگر روابط عمومی ها در معرفی نقاط قوت، اغراق کنند اعتماد مردم نسبت به آن سازمان تخریب می شود و چنانچه رسانه ها نیز نقاط قوت را کم رنگ کرده و ضعف ها را برجسته کنند اعتماد مردم را از دست خواهند داد.
گفتنی است در پایان این مراسم از برگزیدگان بخش های مختلف تقدیر شد و از روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بعنوان رتبه برتر در بخش روابط عمومی الکترونیک در حوزه مراکز پژوهشی تقدیر بعمل آمد.