همایش«مبانی و روش تفسیری علامه طباطبایی» - قم - بهمن 1390

این همایش از سوی گروه تفسیر و علوم قرآن معاونت پژوهش مؤسسه امام‌خمینی(ره)، با همکاری جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و رادیو معارف برگزار خواهد شد.

برخی از ریزموضوعات روش تفسیری علامه طباطبایی در این همایش عبارت است از: روش تفسیر قرآن به قرآن (مفهوم‌شناسی، مؤلفه‌ها و شاخصه‌ها)، دسته‌بندی آیات و شیوه بهره‌گیری از آنها در تفسیر، شیوه بهره‌گیری از منابع لغوی و علوم ادبی در تفسیر، بررسی روش تفسیر موضوع در المیزان، جایگاه‌ها، شاخصه‌ها و ضوابط.

زمان ارسال چکیده مقالات حداکثر تا 31 تیر می‌باشد و نیز زمان ارسال اصل مقالات حداکثر تا 30 مهراعلام شده است و زمان برگزاری همایش نیز 13 بهمن 1390 خواهد بود.
نشانی ارسال اثر: قم، بلوار امین بلوار جمهوری اسلامی، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی(ره)

صفحه اطلاعات همایش:
hamayesh.iki.ac.ir