جلسه نقد کتاب «اصول فقه کاربردی» برگزار می‌شود

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلسه نقد کتاب اصول فقه کاربردی تالیف حسین قافی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید شریعتی را برگزار خواهد کرد.

سخنرانان این جلسه حسین قافی عضو هیات علمی گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام‌والمسلمین سعید شریعتی عضو هیات علمی دانشگاه نراق بوده و ناقد آن حجت الاسلام‌والمسلمین دکترمحمدی استاد دانشکده اصول دین هستند.

همچنین حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین جوان آراسته عضو هیات علمی گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبیر علمی در این جلسه حضور خواهد داشت

جلسه نقد کتاب «اصول فقه کاربردی» روز دوشنبه 6/4/90 از ساعت 19در اتاق جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس قم، شهرک پردیسان، جنب دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه‌مندان در آن آزاد است.