رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دومین نشست اندیشه های راهبردی در جمهوری اسلامی،با «موضوع عدالت» حض

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین حسن‌آقانظری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به عنوان یکی از صاحب‌نظران عرصه اقتصاد اسلامی در دومین نشست اندیشه های راهبردی در جمهوری اسلامی،با «موضوع عدالت» که با هم اندیشی و تبادل نظر رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) و دهها نفر از اندیشمندان، متفکران، استادان و محققان دانشگاهی و حوزوی برگزار شد، شرکت کرد.

در این نشست 4 ساعته، ابتدا 10 نفر از صاحب‌نظران و نخبگان در دو بخش نظری و کاربردی  دیدگاه‌های خود را درباره «مبانی، مفاهیم، ابعاد، کارکردها و ضرورت‌های عدالت» بیان کردند.

اولین نشست اندیشه های راهبردی در جمهوری اسلامی، آذر ماه سال گذشته با موضوع الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت برگزار شده بود.

گفتنی است مقاله‌ی پژوهشی این پژوهشگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان«سرمایه اجتماعی و سرمایه انسانی و تاثیر متقابل آن‌ها به عنوان مبانی عدالت و پیشرفت(رویکرد مقایسه ای میان لیبرالیسم و آموزه‌های اسلامی» از سوی دبیرخانه نشست اندیشه‌های راهبردی برای چاپ در کتاب ویژه نشست پذیرفته شده است.