بیانیه روابط عمومی پژوهشگاه به مناسبت بیست و هفت اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۲:۱۷ کد : ۲۵۵۳۹ اخبار

بیست و هفت اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی گرامی باد

پاسخگویی و اطلاع رسانی صحیح و شفاف از ویژگی های یک روابط عمومی کارآمد است و آنچه که امروز در پرتو نظام اسلامی در جامعه متجلی شده است، در بخشهایی مرهون تلاشهای پنهان و آشکار فعالان و دست اندرکاران روابط عمومی ها در سازمانها و نهادها، ارگانها و ادارات مختلف می باشد و نشان از تغییر نگاه به مردم به عنوان ولی نعمتان جامعه است. نام گذاری یک روز برای یادآوری تلاش های عموماً پنهان عوامل روابط عمومی، بهانه ای برای بازنگری فعالیت ها و رفع تنگناها و مشکلات و افزودن بر توانمندی ها است. این روز را آغازی دیگر برای توسعه فعالیت ها، افزایش کارآمدی ها و تسری پاسخگویی به مخاطبان با هدف تکریم ایشان قرار داده و هم قسم خواهیم بود که تا رسیدن به سطوح مطلوب دست از کار نخواهیم شست. با امید به آنکه توفیق خدمت شایسته در انجام این مسؤلیت خطیر را دشته باشیم.

کارکنان اداره روابط عمومی و امور بین الملل