نشست علمی «مبانی صحابه‌شناسی از منظر علامه عسکری و صحابه نگاران» برگزار خواهد شد

گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن تاریخ‌پژوهان حوزه علمیه و موسسه فرهنگی علامه عسکری نشست علمی «مبانی صحابه‌شناسی از منظر علامه عسکری و صحابه‌نگاران» را برگزار خواهد کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنران این نشست حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر محمدرضا هدایت پناه، عضو هیات علمی گروه تاریخ پژوهشگاه حوزه و دانشگاه خواهد بود.

نشست علمی «مبانی صحابه‌شناسی از منظر علامه عسکری و صحابه نگاران» روز پنجشنبه 22/2/90 از ساعت 10 تا 12 در سالن کنفرانس های ساختمان انجمن‌های علمی حوزه واقع در قم، ابتدای بلوار امین، خیابان جمهوری اسلامی، کوچه شماره 2، فرعی اول سمت چپ، برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه مندان در آن آزاد است.