انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نمایشگاه جنبش نرم‌افزاری و بومی‌سازی علوم انسانی حضور یافت

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عرضه بیش از یکصد وسی عنوان کتاب در قلمرو علم‌دینی و رویکرد بومی و اسلامی به علوم انسانی، در نمایشگاه جنبش نرم‌افزاری و بومی‌سازی علوم انسانی در دانشگاه شهید چمران اهواز شرکت کرده است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جواد گائینی مسئول توزیع و فروش انتشارت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اعلام این خبر افزود: انتشارات پژوهشگاه، در این نمایشگاه بیش از 130 عنوان کتاب را با موضوعات حقوق، روان‌شناسی، مدیریت، علوم اجتماعی، فلسفه علوم انسانی، علوم تربیتی، قرآن‌پژوهی، فلسفه و کلام و اقتصاد با گرایش بومی و اسلامی، در معرض نمایش و فروش قرار داده است.
وی افزود این نمایشگاه از 18 اردیبهشت‌ماه جاری در سالن دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز گشایش یافته و تا 20 اردیبهشت از ساعت 9 صبح تا 13 و عصرها از 14 تا 18 پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.