مراسم تجلیل از اساتید دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۴:۲۳ کد : ۲۵۵۴۸ اخبار

به مناسبت سالروز شهادت معلم شهید استاد مرتضی مطهری و با هدف بزرگداشت نام و یاد این معلم فرزانه مراسم تجلیل از اساتید دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در ابتدای این مراسم حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر طیب حسینی، رئیس اداره تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد اداره تحصیلات تکمیلی، برخی از فعالیت‌های فعلی و اقدامات آتی پیرامون دوره‌های تحصیلات تکمیلی را تشریح کرد.

سپس حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر حکیمیان معاون پژوهش، آموزش و فناوری پژوهشگاه، طی سخنانی با اشاره به نقش مهم معلم در شکل‌گیری شخصیت و آینده انسان‌ و تاکید بر لزوم تجلیل از مقام والای معلمان و اساتید، پیشرفت و توسعه جوامع را منوط به برخورداری از علوم و دانش‌های جدید و کارآمد دانست که یکی از ارکان اصلی آن وجود معلمان و اساتید متخصص و متعهد است.

در پایان این مراسم نیز با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از تمامی اساتید دوره‌های تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه، تقدیر به عمل آمد.