یک اثر از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دوازدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال به عنوان اثر برگزیده معرفی شد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کتاب «حمل قرآن»(روش شناسی تعلیم و تحفیظ قرآن) تالیف دکتر ابولفضل خوش‌منش از گروه قرآن‌پژوهی پژوهشگاه، در دوازدهمین جشنواره پژوهش فرهنگی سال به عنوان اثر برگزیده شناخته شد.

این کتاب  به بازشناسی روش‌ صحیح آموزش قرآن‌کریم، که در خود قرآن و سیره آورنده آن تجلی یافته، پرداخته است.

مولف ضمن مروری فشرده بر تاریخ تعلیم و تحفیظ قرآن کریم، برخی انحرافات را در این باب نشان داده و به تبیین آثار فراگرفتن و حفظ صحیح قرآن مجید یا همان حمل قرآن پرداخته است.

دیدگاه کلی کتاب حمل قرآن، بیان قرآن و روش تعلیم رسول‌‌گرامی اسلام(ص) را سرشار از ظرافت‌های تعلیمی و تربیتی دانسته که دانش‌های جدید بشری، همچون زبان‌شناسی، به برخی از آن‌ها دست یافته است.

گفتنی است جشنواره پژوهش فرهنگی سال به منظور تشویق پژوهشگران و اندیشمندان به تحقیق در ابعاد مختلف فرهنگ و مسائل آن در جامعه و برای اعتلای فرهنگ و ارزش‌های جامعه اسلامی ایران، از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تاسیس شده و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات متولی اجرای آن است.