گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی- تخصصی «خودگروی اخلاقی» را برگزار خواهد کرد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ | ۱۰:۲۱ کد : ۲۵۵۵۶ اخبار

نشست علمی- تخصصی «خودگروی اخلاقی» از سوی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنران این نشست حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی شیروانی عضو هیات علمی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ناقدان آن، دکتر منصور نصیری عضو هیات علمی گروه فلسفه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و دکتر محسن جوادی عضو هیئت علمی دانشگاه قم خواهند بود.

همچنین دبیرعلمی این نشست دکتر ابراهیم علی‌پور عضو هیئت علمی گروه فلسفه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی است.

نشست علمی- تخصصی «خودگروی اخلاقی» از ساعت 18 تا 20 روز دوشنبه 5 اردیبهشت 1390 در سالن همایش‌های پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی به آدرس قم، چهارراه شهدا، ابتدای خیابان معلم، برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه‌مندان در آن آزاد است.