نشست علمی- تخصصی «تدوین الگوی اثربخش مدیریت مسجد» برگزار خواهد شد

گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی تخصصی «تدوین الگوی اثربخش مدیریت مسجد» را به منظور بررسی و تدوین الگویی کارآمد و مناسب برای مدیریت امور مسجد، برگزار می‌کند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سخنرانان این نشست دکتر محمدسعید تسلیمی عضو هیات علمی دانشگاه تهران، دکتر رسول عباسی پژوهشگر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر جوان‌آراسته عضو هیات علمی گروه حقوق پژوهشگاه خواهند بود.

همچنین دکتر عبداله توکلی عضو هیات علمی گروه مدیریت پژوهشگاه نیز به عنوان دبیر علمی در این نشست حضور خواهد داشت.

نشست علمی- تخصصی تدوین الگوی اثربخش مدیریت مسجد روز شنبه 3 اردیبهشت‌ماه از ساعت 17 تا 19 در سالن همایش‌های پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی واقع در قم، میدان شهدا، ابتدای خیابان معلم برگزار خواهد شد و حضور علاقه‌مندان در آن آزاد است.