متن کامل فصلنامه علمی پژوهشی «روش‌شناسی علوم انسانی» در پایگاه اینترنتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قرار گرفت

۲۳ فروردین ۱۳۹۰ | ۱۴:۴۰ کد : ۲۵۵۶۳ اخبار

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، متن کامل شماره‌های 51 تا 61 فصلنامه علمی- پژوهشی «روش‌‌شناسی علوم انسانی» در پایگاه اطلاع‌رسانی اینترنتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir  قرار گرفته است.

تمامی علاقه‌مندان به علوم انسانی به ویژه مباحث اسلامی و بومی‌سازی علوم انسانی می توانند تمامی مقالات شماره‌های یادشده را به طور آزاد، در قالب فایل Pdf در بخش نشریات/نشریه روش‌شناسی علوم انسانی (آرشیو)بخوانند.

فصلنامه روش‌شناسی علوم انسانی با هدف مطالعه و پژوهش در علوم انسانی و اجتماعی، شناساندن نقش بنیادین این علوم در تحقق یک نظام فکری منسجم و تمدن ساز، تحقیق درمبانی فلسفی و روش شناختی این دسته از علوم و نقد و ارزیابی آنها، تلاش جهت استخراج مبانی و دیدگاه‏های اسلامی در حوزه‏ی علوم انسانی و تلاش برای تولید علوم انسانی همسو با معارف اسلامی و نیازهای بومی به مدیر مسئولی حجت الاسلام‌والمسلمین علیرضا اعرافی و سردبیری دکتر محمدتقی ایمان، از سوی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر می‌شود.