نشست علمی تخصصی «خلقت گرایی جدید و تکامل گرایی» را برگزار خواهد شد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نشست علمی تخصصی «خلقت گرایی جدید و تکامل گرایی» را با هدف شناخت و بررسی اختلافات موجود میان تکامل گرایان و طرفداران خلقت گرایی جدید بر سر علمی بودن نظریه تکامل و خلقت گرایی جدید، برگزار می‌کند.

مفاهیمی از جمله «خلقت گرایی جدید»، «نظریه تکامل»، «مساله تحدید» و«علم دینی» مهم‌ترین محورهای این نشست بوده و طی آن تلاش می‌شود تا بدین سوالات پاسخ داده شود که: آیا میتوان خلقت گرایی جدید را به عنوان نمونه ای از علم دینی درنظرگرفت؟ و آیا وضعیت علمی بودن نظریه تکامل بهتر از خلقت گرایی جدید است؟

سخنران این نشست دکتر هادی صمدی عضو هیات علمی و مدیر پژوهش دانشکده الهیات و فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، و دبیر علمی آن سیدمحمدتقی موحد ابطحی، پژوهشگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه خواهند بود.

نشست علمی تخصصی خلقت گرایی جدید و تکامل گرایی از ساعت 9 روز یکشنبه  15/12/89 در اتاق جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در قم، شهرک پردیسان، بلوار دانشگاه، برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه‌مندان در آن آزاد است.