نشست علمی تخصصی «طراحی شاخص سنجش فساد اداری با رویکرد اسلامی» برگزار خواهد شد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری انجمن مدیریت اسلامی حوزه علمیه قم، نشست علمی تخصصی «طراحی شاخص سنجش فساد اداری با رویکرد اسلامی» را برگزار خواهد کرد.

سخنران این نشست دکتر عبداله توکلی عضو هیات علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ناقد آن دکتر محمدسعید تسلیمی خواهند بود.

همچنین ابولفضل گائینی مدیر گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبیر علمی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین ابوطالب خدمتی عضو هیات علمی گروه مدیریت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز در این نشست حضور خواهند داشت.

نشست علمی تخصصی طراحی شاخص سنجش فساد اداری با رویکرد اسلامی از ساعت 16 تا 18 روز چهارشنبه 11/12/89 در سالن نشست‌ دفتر انجمن‌های حوزه علمیه قم، به آدرس، بلوارجمهوری اسلامی، کوچه 2، فرعی اول سمت چپ برگزار خواهد شد و حضور تمامی علاقه‌مندان در آن آزاد است.