گزارش تصویری حضور انتشارات پژوهشگاه در نمایشگاه علوم قرآن کرمان

در پی برگزاری سومین نمایشگاه علوم قرآن در کرمان، انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با حضور در این نمایشگاه، به ارائه دستاوردها و آثار پژوهشگاه در حوزه علوم انسانی با رویکرد دینی و بومی و به ویژه جدیدترین آثار خود در زمینه علوم قرآنی و قرآن‌پژوهی پرداخت.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، انتشارات پژوهشگاه، در این نمایشگاه بیش از 180 عنوان کتاب را با موضوعات قرآن‌پژوهی، حقوق، روان‌شناسی، مدیریت، علوم اجتماعی، فلسفه علوم انسانی، علوم تربیتی، فلسفه و کلام و اقتصاد با گرایش بومی و اسلامی، در معرض نمایش و فروش قرار داده بود.

سومین نمایشگاه قرآن کرمان با حضور بیش از 100 ناشر داخلی و موسسات فعال در زمینه علوم قرآنی، از 18 تا 25 بهمن‌ماه سال‌جاری درحسینیه ثارالله شهر کرمان برگزار شد.