هیات ممیزه مشترک مراکز حوزوی دانشگاهی تشکیل شد

۰۴ بهمن ۱۳۸۹ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۵۶۰۲ اخبار
با تصویب وزارت علوم تحقیقات و فناوری، هیات ممیزه مشترک مراکز حوزوی دانشگاهی، ویژه دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حوزوی دانشگاهی تشکیل شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه، دانشگاه معارف اسلامی، دانشگاه باقرالعلوم(ع)، دانشگاه مفید، دانشگاه ادیان و مذاهب، موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، هفت عضو این هیات ممیزه هستند.
با تشکیل هیات ممیزه مشترک مراکز حوزوی دانشگاهی، پرونده‌های ارتقای مرتبه، احتساب سنوات پیمانی و موارد مربوط به تایید احکام و نیز پرونده‌های رکود علمی اعضای هیات علمی مستقیما در این هیات مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار خواهد گرفت و مانند گذشته نیازی به ارسال این پرونده‌ها دیگر به وزارت علوم تحقیقات و فناوری، نخواهد بود.
گفتنی است این هیات، از این پس با تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در رشته‌های مختلف به بررسی پرونده‌های موارد یادشده خواهد پرداخت.