نشست علمی تخصصی «جایگاه روایات در روش‌شناسی تفسیری علامه طباطبایی» برگزار خواهد شد

مرکز همکاری‌های علمی و پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نشست علمی «جایگاه روایات در روش‌شناسی تفسیری علامه طباطبایی» را برگزار می‌کند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مرکز همکاری‌های علمی و پژوهشی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در ادامه برگزاری سلسله نشست‌های علمی خود، نشست «جایگاه روایات در روش‌شناسی تفسیری علامه طباطبایی» را با همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می‌کند.
در این نشست، حجج اسلام والمسلمین حسن رمضانی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، احمد قدسی، عضو هیأت علمی جامعهالمصطفی‌العالمیه و دکتر علی‌اکبر بابایی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ارتباط با موضوع نشست سخنرانی خواهند کرد.
این نشست روز پنج‌شنبه 7/11/89 از ساعت 9:45 تا 12 در سالن همایش‌های پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی واقع در قم، چهارراه شهدا، ابتدای خیابان معلم، برگزار خواهد شد.