پژوهشگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در میان پژوهشگران برتر حوزه علمیه رتبه اول را کسب کرد

حجت الاسلام‌والمسلمین حسن‌آقانظری رئیس پژوهشکده علوم اجتماعی و مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، از سوی ستاد پژوهش استان قم به عنوان پژوهشگر برتر حوزه علمیه قم برگزیده شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان قم از سوی ستاد پژوهش استان قم، با همکاری دانشگاه علوم پزشکی قم و با حضور استاندار و جمعی از مقامات استان قم در سالن مفتح این دانشگاه برگزار شده و طی آن از 37 پژوهشگر برتر استان قم تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
در این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن آقانظری، حجت‌الاسلام ابوالقاسم علیدوست و حجت‌الاسلام عبدالرسول عبودیت به ترتیب به عنوان رتبه های اول تا سوم  پژوهشگران برتر حوزه علمیه معرفی شدند که استاندار قم با اهدای لوح یادبود و هدایایی از آنان تقدیر شد.