دومین شماره «دوفصلنامه علمی- تخصصی اسلام و علوم اجتماعی» منتشر شد.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دومین شماره دوفصلنامه علمی- تخصصی اسلام و علوم اجتماعی را منتشر ساخت.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این شماره از دوفصلنامه علمی- تخصصی اسلام و علوم اجتماعی، مقالات «چارچوبی مفهومی برای پیمایش دینداری در ایران» نوشته دکتر محمدرضا طالبان، «طرح سنجش تأثیر کثرت‌‌گرایی بر سکولار شدن افراد با تحصیلات عالیه» به قلم مجید کافی، «توسعه و عرفی شدن در ایران» نوشته حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین بستان (نجفی)، «رابطه معرفت و جامعه در اندیشه دکتر علی شریعتی» از دکتر غلامرضا جمشیدی‌ها و حسین اژدری‌زاده، «روش شناخت اجتماعی در قرآن» از فاطمه امین‌پور، «غلبه نگاه کارکردی به دین؛ عامل تقویت دین یا زمینه‌ساز عرفی شدن در جامعه ایران» نوشته محمد داوری و «تحلیلی جامعه‌شناختی از علت تداوم رویکرد پوزیتویستی به علوم انسانی در ایران و...» به قلم سید محمدتقی موحد ابطحی به چاپ رسیده است.