ششمین شماره دوفصلنامه علمی- تخصصی «مطالعات اسلام و روان شناسی» منتشر شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ششمین شماره دوفصلنامه علمی- تخصصی «مطالعات اسلام و روان‌شناسی» ویژه بهار و تابستان 1389 را منتشر کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این شماره مقالات «روش‌شناسی ساخت یک مقیاس اسلامی (معیار مرجع)؛ ویژگی‌ها و محدودیت‌ها»به قلم  دکتر محمد کاویانی، دکتر محمدباقر کجباف، سید محمد غروی و دکتر حسین مولوی، «بررسی تأثیر گروه‌درمانی مذهبی و شناختی ـ رفتاری بر عزت نفس و نگرش‌های زناشویی» نوشته مراد چوپانی صوری، دکتر سید احمد احمدی، دکتر محمدحسین شریفی‌نیا و دکتر فاطمه بهرامی، «تعیین رابطه بین دینداری با سخت‌رویی روان‌شناختی»از مسعود قربانعلی‌پور، احمد مرندی و حیدرعلی زارعی، «سنجش قدردانی در دانشجویان و طلاب؛ بررسی ویژگی‌های روان‌سنجی پرسش‌نامه قدردانی» نوشته ناصر آقابابایی، دکتر حجت‌الله فراهانی و علیرضا فاضلی مهرآبادی، «اثربخشی آموزش شناختی رفتاری مذهبی بر احساس گناه زوج‌های نابارور شهر اصفهان» به قلم دکتر رضا هویدا، رضا همایی و دکتر احمد عابدی، «مؤلفه‌های اجتماعی بهداشت روانی در نهج‌البلاغه با تأکید بر کار و فعالیت اقتصادی» از محمدصادق شجاعی و «تأملی بر سازوکار ایمان و امید در زندگی و تأثیر آن بر سلامت روان انسان» نوشته مریم انصاری و ابراهیم میرشاه‌جعفری، به چاپ رسیده است.
گفتنی است چکیده تمامی مقالات این شماره در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir  قابل دسترسی است.