شصت‌و دومین شماره فصلنامه علمی- پژوهشی «روش شناسی علوم انسانی» منتشر شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شصت‌و دومین شماره فصلنامه علمی- پژوهشی «روش شناسی علوم انسانی»، ویژه بهار 1389 را منتشر ساخت.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این شماره از فصلنامه علمی- پژوهشی «روش شناسی علوم انسانی»  مقالات، «ارزیابی مؤلفههای معرفت‌شناختی عصر روشنگری و تأثیر آنها بر آراءِ اقتصاددانان کلاسیک» به قلم دکترحسن سبحانی، «تحلیل فلسفی روش‌شناسی جان رالز در استخراج معیار عدالت اقتصادی»، « روش­شناسی رونالد کوز در اصلاح نظریه اقتصادی؛ با تأکید بر «ماهیت بنگاه» و «مسئله هزینه اجتماعی»، « اصالت فلسفه علم کوهن»؛ « اتاریخ‌نگاری علم به سبک ویگ»؛ «تحلیلی بر رویکردهای روایی در پژوهش کیفی» و « علوم اجتماعی و علوم طبیعی؛ شباهت‌ها و تفاوت‌ها » به چاپ رسیده است.
گفتنی است چکیده تمامی مقالات این شماره در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir  قابل دسترسی است.