سیزدهمین شماره دوفصلنامه علمی -پژوهشی جستارهای اقتصادی منتشر شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سیزدهمین شماره دوفصلنامه علمی-پژوهشی جستارهای اقتصادی، ویژه بهار و تابستان 1389 منتشر ساخت.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این شماره از دوفصلنامه علمی-پژوهشی جستارهای اقتصادی، مقالات، «کاربردهای بحث تصمیم‌گیری در شرایط نااطمینانی و نظریه بازی‌ها در مدل‌دار کردن» از دکتر اصغر ابوالحسنی و رفیع حسنی‌مقدم، «ارائه مدل مفهومی شاخص‏های موفقیت قراردادهای آتی‌ پیشنهادی در بازار سرمایه» نوشته دکتر غلامرضا مصباحی ‌مقدم، حمیدرضا اسماعیلی گیوی و علیرضا ناصر‌پور، «بررسی مسائل‌گذار به ابزار غیر‌مستقیم پولی در کشورهای اسلامی (بررسی فقهی ـ اقتصادی)» به قلم دکتر سید هادی عربی و محسن معارفی، «قدرت خرید؛ مقوم مثلیت پول‌های اعتباری» از حسن‌آقا نظری و حسین غفوری ‌چرخابی، «برنامه مرابحه کالایی؛ ابزاری نو برای مدیریت نقدینگی» به قلم دکتر رضا اکبریان و همایون شیرازی، «اوراق بهادار (صکوک) مضاربه؛ ابزاری مناسب برای توسعه بخش صادرات ایران» از سیدعباس موسویان،  مجتبی کاوند و علی ردادی، و «بررسی تطبیقی دیدگاه اسلام و نظام سرمایه‌داری در تصمیم‌های آمیخته بازاریابی» نوشته دکتر ناصر صنوبر، دکتر محمدعلی متفکر آزاد و نسرین راضی، به چاپ رسیده است.
گفتنی است چکیده تمامی مقالات این شماره در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir  قابل دسترسی است.