پژوهشگاه حوزه و دانشگاه تاکنون 170 اثر پیرامون بازسازی علوم انسانی منتشر کرده است

تیم‌هایی در شورای علوم، تحقیقات و فناوری برای بازنگری و اصلاح محتوای علوم انسانی در کشور تشکیل می‌شود.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن بیان این مطلب در خصوص برنامه‌های معاونت پژوهشی وزارت علوم برای بومی‌سازی و کاربردی کردن علوم انسانی و هدایت پژوهش‌های دانشگاهیان کشور به این حوزه‌ها، اظهار داشت: تاکنون پژوهشگاه حوزه و دانشگاه که از ابتدا در این موضوع فعال بوده است، حدود 170 اثر را در این زمینه منتشر کرده است.
محمد مهدی‌نژاد نوری افزود: برخی از این موارد به موضوعات درسی تبدیل شده است و این کار برای جایگزینی محتوا در حوزه علوم انسانی ادامه خواهد داشت. معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم با بیان اینکه کار تربیت نیروی انسانی، برای آموزش این محتوای جدید در دستور کار قرار دارد، گفت: تعدادی از نیروهای انسانی لازم برای این کار آموزش دیده‌اند. مهدی‌نژاد نوری همچنین اضافه کرد: در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و زیرمجموعه آن یعنی کمیسیون تخصصی علوم انسانی هم این مسائل پیگیری می‌شود و اعتبارات خوبی برای آن در نظر گرفته شده است. وی در پایان با اشاره به تشکیل تیم‌هایی برای بازنگری و اصلاح محتوای علوم انسانی، تصریح کرد: برای این کار، موادی هم که ارتباط نزدیک‌تری با مسائل روزمره دارند در اولویت قرار دارند و در آینده شاهد شتاب بیشتر این روند خواهیم بود.