پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در هفدهمین نمایشگاه مطبوعات حضور یافت

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با ارائه 3 فصلنامه علمی- پژوهشی و 2 فصلنامه علمی- تخصصی در حوزه علوم انسانی و تولید علم دینی در هفدهمین نمایشگاه مطبوعات شرکت کرد.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برای چهارمین‌بار در نمایشگاه مطبوعات حضور یافته و فصلنامه علمی- پژوهشی روش‌شناسی علوم انسانی، دوفصلنامه علمی- تخصصی مطالعات اسلام و روان‌شناسی، دوفصلنامه علمی- پژوهشی جستارهای اقتصادی، دوفصلنامه علمی- تخصصی اسلام و علوم اجتماعی، دوفصلنامه علمی-پژوهشی تربیت اسلامی را به جامعه علمی و مطبوعاتی ارائه نمود.
علاوه بر نشریات یادشده، جدیدترین آثار منتشره پژوهشگاه در جهت بومی‌سازی و اسلامی‌سازی علوم انسانی و با موضوعات علم دینی نیز در غرفه پژوهشگاه به نمایش گذاشته شده بود.
در نمایشگاه امسال همچنین نمایه مقالات و چکیده آن‌ها به همراه بروشورهای معرفی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جهت تبیین فعالیت‌ها و عملکرد پژوهشگاه، به مخاطبان و بازدیدکنندگان عرضه شد.
طبق رویه معمول امسال نبز در هر روز از برگزاری نمایشگاه یکی از سردبیران نشریات با حضور در غرفه پژوهشگاه پاسخگوی پرسش‌های بازدیدکنندگان و خبرنگاران رسانه‌ها بودند.