پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به بلوغ پژوهشی در علوم انسانی رسیده است

۱۷ مهر ۱۳۸۹ | ۱۳:۵۵ کد : ۲۵۶۶۰ اخبار
تعداد بازدید:۵۲۲
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی بنایی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دیدار کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سایقه فعالیت پژوهشگاه از دوران دفتر همکاری حوزه و دانشگاه و ادامه آن تا زمان حال، نگرش توحیدی به علوم انسانی را امری مهم و ضروری و لازمه کارآمدی این علوم دانست.
وی افزود: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اکنون به بلوغ پژوهشی خود رسیده است و بدین جهت باید در جهت اثبات خود حرکت کند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی بنایی فعالیت‌های حوزه در علوم انسانی را مهم ترین حرکت در زمینه بازسازی این علوم خواند و تاکید کرد که فاصله میان قم و فضای اجرایی کشور بایستی کمتر شده و حوزه علمیه در سیاستگذاری‌های کلان کشور موثر باشد.
گفتنی است رئیس روابط عمومی پژوهشگاه در ابتدای این نشست، ضمن معرفی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به بیان اجمالی تاریخچه و اهم اهداف و فعالیت‌های پژوهشگاه پرداخت.
محمدحسین کاظمی‌زاده اسلامی‌ و بومی‌سازی علوم انسانی را مهم‌ترین رسالت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه عنوان کرد و برگزاری همایش های متعدد و انتشار بیش از یکصدو هفتاد عنوان کتاب و 5 فصلنامه علمی پژوهشی را از جمله اقدامات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در راستای گسترش علم دینی دانست.
سپس قائم‌مقام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، فلسفه وجودی پژوهشگاه را ایجاد تحول در علوم انسانی و کارآمدسازی آن بر اساس فرهنگ دینی و بومی دانست و با اشاره به ارتباطات و تعاملات علمی پژوهشگاه با نهادهایی نظیر مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، به بیان برخی از مشکلات و موانع فعالیت پژوهشگاه حوزه ودانشگاه در عرصه تولید علم دینی پرداخت و خواستار اختصاص بودجه مناسب برای تکمیل پروژه عمرانی پژوهشگاه شد.
حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر مسعود آذربایجانی همچنین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را مرکزی استراتژیک و ملی خواند و اهمیت فعالیت در زمینه بازسازی علوم انسانی را از آن جهت دانست که این علوم سایر علوم را نیز هدایت می کنند.
در ادامه حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر علی‌محمد‌ حکیمیان معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری، دکتر عبداله توکلی معاون توسعه مدیریت و منابع، حجت الاسلام‌والمسلمین دکتر سعیدی روشن رئیس پژوهشکده علوم اسلامی و مدیر گروه قرآن‌پژوهی و خالقی مدیر گروه بودجه، تشکیلات و تحول ادرای پژوهشگاه، هریک طی سخنانی به ابراز نظرات و راهکارهای مورد نظر خود در خصوص رفع مشکلات موجود بر سر راه تکمیل پروژه عمرانی پژوهشگاه پرداختند.
 
آخرین ویرایش۰۳ تیر ۱۳۹۴

نظر شما :