بیانیه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در محکومیت اهانت به قرآن کریم

انالله و انا الیه راجعون
اهانت وحشیانه به کتاب مقدس آخرین و کامل‌ترین دین آسمانی، از یک سو بیانگر نادانی و عداوت جاهلانه کسانی است که با همه ادعاهایشان، بویی از مدنیت و انسانیت نبرده‌اند و و از سوی دیگر نهایت بی‌شرمی‌ و شرارت آن‌هایی را نشان می‌دهد که اعتقادات و مقدسات دنیای اسلام را مورد هتک حرمت قرار داده‌اند و کتاب بزرگی را سوزانده‌اند که در کمال حکمت و تعالی می‌فرماید:
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه این حرکات سخیف که نشان از نگرانی دشمنان درمانده قرآن از رشد و تعالی مکتب فرهنگ ساز اسلام را دارد، محکوم کرده و اعلام می‌دارد که توهین به قرآن کریم در حکم توهین به همه ادیان الهی است و از این رو وجدان هر انسان آزاده‌ای را بیدار و دردمند می‌سازد.
شک نیست که موج جدید اسلام‌هراسی اسلام‌ستیزی در غرب به سردمداری صهیونیسم بین‌الملل و با پشتیبانی حامیان استکباری آن‌، آغاز شده و اساس اسلام را نشانه رفته است.
در حالی که اراده بالغه حضرت حق بر حفظ کتاب عزیز تعلق گرفته و قرآن‌کریم از هرگونه آفتی مصون خواهد ماند و پیام رحمت و حکمت جاودانه‌اش به مصداق این آیات شریفه در دل و جان همه ابناء بشر جای خواهد گرفت.
یُرِیدُونَ أَن یُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللّهُ إِلاَّ أَن یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ.
مى‏خواهند نور خدا را با سخنان خویش خاموش کنند ولى خداوند نمى‏گذارد تا نور خود را کامل کند هر چند کافران را خوش نیاید (سوره التوبه آیه32)
نَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّکْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ.
بى‏تردید ما این قرآن را به تدریج نازل کرده‏ایم و قطعا نگهبان آن خواهیم بود. ﴿سوره حجر، آیه9﴾
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن محکومیت این اقدام موذیانه و مخالف اخلاق و خرد، با اعلامتسلیت و تعزیت به محضر ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، آیات‌عظام، حوزه های علمیه، دانشگاهیان و تمامی مسلمانان و آزادگان جهان، خواستار محاکمه عاملان و مسببان این عمل ننگین و شرم‌آور است.
روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه