کتاب «مقدمه علم حقوق» منتشر شد

۲۱ شهریور ۱۳۸۹ | ۱۰:۳۸ کد : ۲۵۶۷۰ اخبار
گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه کتاب «مقدمه علم حقوق» را با رویکرد حقوق ایران و اسلام، به قلم حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر مصطفی دانش‌پژوه منتشر کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این کتاب پس از ارائه اطلاعات کلی درباره علم حقوق و بررسی و شناخت نظام حقوقی ایران، حقوق اسلام را به عنوان بنیاد اساسی و سنگ‌بنای حقوق در جمهوری اسلامی ایران، مورد مطالعه قرار می‌دهد.
نویسنده ارائه شناختی عمومی و کلی از علم حقوق را مهم ترین هدف کتاب می‌داند و رعایت نظم منطقی بحث‌ها و سرفصل‌ها و نیز سیر مطالب از ساده به پیچیده و دشوار را از جمله ویژگی‌های قابل ذکر آن ‌می‌داند.
دانش حقوق، قاعده حقوقی، مبانی و اهداف حقوق، نظام‌های مهم حقوقی منابع حقوق، قلمرو اجرای قواعد حقوقی و تفسیر قواعد حقوقی و فنون استنباط، عناوین فصل‌های هفت‌گانه این کتاب هستند.
کتاب حاضر بهار 1389 در 276 صفحه از سوی انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منتشر و به جامعه علمی کشور عرضه شده است.