گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست عمومی «بررسی منابع شناخت معروف و منکر و مشروعیت آن» را برگزار خواهد کرد

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هدف از برگزاری نشست عمومی «بررسی منابع شناخت معروف و منکر و مشروعیت آن»، طرح برخی از مباحث بنیادین مرتبط با این مقولات و معطوف کردن ذهن حقوقدانان، فقیهان و مسئولان به اصل هشتم قانون اساسی است.
محورهای اصلی این نشست معرفی منابع احتمالی تعیین کننده معروف‌ها و منکرها نظیر عقل، سیره عقلا، عرف، قانون، علم و شریعت و نقد و بررسی منابع مذکور است که انتظار می‌رود به ارائه منابع مشروع برای شناسایی و معرفی معروف‌ها و منکرها، بهره‌گیری دولت و مجلس از نتایج این نشست‌ها در تدوین لایحه یا طرح امر به معروف و نهی از منکر و تنقیح مباحث اساسی در حوزه این دو فریضه منتهی شود.
نشست یادشده روز دوشنبه 31 خردادماه از ساعت 10 الی 13با حضور مسئولان ستاد احیای امربه معروف و نهی از منکر و کمیسیون حقوق بشر اسلامی در دفتر تهران پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس، تهران، خیابان انقلاب، بین خیابان قدس و وصال شیرازی، کوچه اسکو، پلاک 6 برگزار خواهد شد.
حضور تمامی صاحب‌نظران و علاقه‌مندان در این نشست، آزاد می‌باشد.