الگوی مطلوب تخصیص درآمد فردی در چارچوب نگرش اسلامی در همایش اصلاح الگوی مصرف تبیین شد

پژوهشگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مقاله‌‌ای را با عنوان «الگوی مطلوب تخصیص درآمد در چارچوب اسلامی» در همایش اصلاح الگوی مصرف در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ارائه کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدرضاحسینی هدف از تالیف این مقاله را کشف و تبیین الگوی مطلوب تخصیص درآمد فردی در چارچوب نگرش اسلامی دانسته و طی آن به تبیین این مساله از دیدگاه آیات و روایات پرداخته است.
پژوهشگر گروه اقتصاد پژوهشگاه، می‌افزاید: این مقاله، با بررسی مبانی اعتقادی، هدف، موارد و باید و نبایدهای تخصیص درآمد در اسلام، نشان می‌دهد، رفتار مطلوب تخصیص درآمدی (به ویژه رفتار مصرفی ) در چارچوب اسلامی به گونه ای رقم می‌خورد که رفاه، عدالت اجتماعی و معنویت را در کنار یکدیگر ارتقا می‌بخشد.