نشست علمی- تخصصی بررسی و سنجش نقشه جامع علمی کشور برگزار شد

گروه پژوهشی فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با برگزاری نشستی علمی- تخصصی نقشه جامع علمی کشور را مورد ارزیابی و سنجش قرار داد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه این نشست با حضور اساتید حوزه و دانشگاه، دکتر نگاهداری دبیر شورای تخصصی نقشه جامع علمی کشور، دکتر مهدی فاتح راد، مدیر کل دفتر سیاستگذاری کلان معاونت علمی ریاست جمهوری و عضو کمیسیون نقشه جامع علمی، دکتر فضائلی‌رئیس مرکز مطالعات راهبردی شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر محمدتقی ایمان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حمیدرضاحسنی، دکترمهدی علیپور و سیدمحمدتقی موحدابطحی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حمیدرضاحسنی مدیر گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ابتدا هدف از برگزاری این نشست را کمک به جریان سیاستگذاری علمی کشور و تلاش برای یاری رساندن به تدوین‌کنندگان نقشه جامع علمی کشور دانست.
در این نشست هریک از حاضران ضمن اشاره به برخی از ویژگی‌های مثبت این نقشه، به ارزیابی نقشه جامع علمی کشور و تحلیل نقاط ضعف و قوت آن پرداختند.
در پایان دکتر نگاهداری به جمع‌بندی مباحث مطرح شده پرداخته و ضمن بیان ویژگی‌های این نقشه، به سوالات حاضران پاسخ گفت.