جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند

جعمی از اساتید و اعضای هیات علمی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق(ع) به منظور آگاهی از روند پژوهش در علم دینی و گسترش تعاملات علمی و پژوهشی میان دو مرکز از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در حاشیه این بازدید نشست مشترکی با حضور برخی از مسئولان و محققان پژوهشگاه برگزار گردید.
در این نشست طرفین ضمن آشنایی بیشتر با اهداف و فعالیت‌های یکدیگر،‌ راه‌های توسعه تعاملات و افزایش همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی را بررسی نمودند.
حاضران در نشست همچنین به بحث و تبادل نظر پیرامون ماهیت و امکان‌سنجی تولید علم دینی و تببین فعالیت‌های انجام شده در این زمینه، پرداختند.