مقاله پژوهشگر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش تخصصی « اصلاح الگوی مصرف از منظر قرآن و عترت» ارائه شد

وزارت جهاد کشاورزی همایش تخصصی « اصلاح الگوی مصرف از منظر قرآن و عترت» را دوشنبه 12/11/88 را با هدف بررسی دیدگاه قرآن کریم و اهل‌بیت‌(ع) پیرامون اصلاح الگوی مصرف، برگزار شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، این همایش ویژه مدیران جهاد کشاورزی بوده و  برای اطلاع از جدید ترین دستاوردهای علمی و دینی و آرای متخصصان و محققان حوزه و دانشگاه در زمینه اصلاح الگوی مصرف برگزار شده است.
اصلاح الگوی مصرف از دیدگاه امام‌(ع)، مصرف بی‌رویه اموال عمومی از نظر معارف اسلامی، انسان‌شناسی و اصلاح الگوی مصرف، حد مطلوب مصرف به عنوان هدف نظام و  اصلاح الگوی مصرف در گفتار و رفتار حضرت امام‌‌خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب  از جمله مهم‌ترین محورهای این همایش بود.
گفتنی است؛ حجت الاسلام‌والمسلمین دکترسیدرضاحسینی عضو هیات علمی گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مقاله‌ای را با عنوان «اصلاح الگوی مصرف در اموال عمومی (بیت المال) از منظر معارف اسلامی» در این همایش ارائه داده و به سوالات حاضران پیرامون آن پاسخ گفت.