گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمی تخصصی دولت حقوق متقابل (دولت اسلامی) را برگزار می‌کند

دومین نشست علمی تخصصی گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان دولت حقوق متقابل (دولت اسلامی) روز جمعه 9/11/88 در انجمن اقتصاد اسلامی حوزه برگزار می‌شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این نشست حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن‌آقانظری مدیر گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به تبیین و بررسی نظریه دولت حقوق متقابل(دولت اسلامی) پرداخته و به سوالات شرکت‌کنندگان پیرامون آن پاسخ خواهد گفت.
نظریه یادشده در قالب طرح پژوهشی مبانی بخش عمومی در اقتصاد اسلامی در گروه اقتصاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تدوین گردیده که به زودی منتشر خواهد شد.
نظریه دولت حقوق متقابل(دولت اسلامی) قائل به آن است که توسعه اجتماعی- اقتصادی بایستی به طور همزمان با تحقق عدالت اقتصادی باشد.
این نشست ساعت30/9 روز جمعه 9/11/88 در انجمن اقتصاد اسلامی حوزه واقع در قم، بلوار جمهوری اسلامی، کوچه2، فرعی اول سمت چپ، ساختمان انجمن‌های علمی حوزه علمیه قم  برگزار خواهد شد.