لایحه امر به معروف و نهی از منکر به مجلس ارائه می‌‌شود

لایحه امر به معروف و نهی از منکر تهیه و توسط رئیس جمهور امضاء شده که نشست تخصصی آن با کمیته‌های مرتبط مجلس شورای اسلامی اوایل اسفندماه انجام خواهد شد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در بازدید امام جمعه موقت قم و اعضای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از این پژوهشگاه افزود: طرح اصل هشت قانون اساسی که دعوت به امر به معروف و نهی از منکر کرده در دستور کار قرار گرفته است تا به صورت سراسری در کشور به اجرا درآمد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حکیمیان با بیان اینکه ارائه لایحه امر به معروف و نهی از منکر به مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمادگی دارد تا در کنار سایر نهادها در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر همکاری داشته باشد.