نشست مشترک ستاد امر به معروف قم و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

حجت الاسلام‌والمسلمین سعیدی امام‌جمعه‌موقت قم در این نشست، بسترسازی برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را مهمترین گام برای نهادینه‌سازی آن در جامعه دانست.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه وی با اشاره به مهجور ماندن فریضه امر به معروف و نهی از منکر،  اولین محور احیای آن را ایجاد فرهنگ لازم و بسترسازی مناسب دانست.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم از تذکر لسانی به عنوان دومین محور نام برد و ایجاد زمینه لازم برای انجام آن را ضروری خواند.
وی در ادامه افزود: برخورد با خاطیان سومین محور است چرا که مردم باید از پشتیبانی برای تذکر لسانی مطمئن باشند و این امر بر عهده حکومت است.
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی در ادامه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را ظرفیت بسیارمناسبی برای بررسی عوامل مهجور ماندن فریضه امر به معروف و نهی از منکربرشمرد و گفت: این پژوهشگاه می تواند عدم اجرای موفقیت‌آمیز امر به معروفو نهی از منکر را بازشناسی کند؛ زیرا اگر این امر به دست دیگران بیافتد به محورهای دیگری کشیده خواهد شد.