وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات بازدید کرد.

در ششمین روز برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سیدمحمدحسینی در بازدید از غرفه پژوهشگاه در جریان روند تحقیق و پژوهش و اهم فعالیت‌های انجام گرفته در این نهاد، از جمله انتشار 5 فصلنامه تخصصی قرار گرفت.
شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات 28 مهر‌ماه سال جاری در مصلای تهران گشایش یافته و تا 3 آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.
گفتنی است، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با ارائه 5 نشریه تخصصی شامل فصلنامه علمی- پژوهشی روش‌شناسی علوم انسانی(حوزه و دانشگاه)، دو فصلنامه علمی- پژوهشی جستارهای اقتصادی، دوفصلنامه علمی- تخصصی تربیت اسلامی، دوفصلنامه علمی- تخصصی مطالعات اسلام و روان‌شناسی و دوفصلنامه علمی-تخصصی اسلام و علوم اجتماعی، در این نمایشگاه حضور یافته است.