پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کرمان و دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مشهد حضور یافت.

۲۷ مهر ۱۳۸۸ | ۰۹:۰۶ کد : ۲۵۷۹۲ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با شرکت در ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب کرمان و دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مشهد، آخرین آثار منتشره خود را در معرض نمایش و فروش قرار داد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رئیس اداره نشر و ویرایش پژوهشگاه با اعلام این مطلب افزود: :«اداره نشر و ویرایش پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نمایشگاه بیش از 100 عنوان کتاب را به همراه آخرین کتاب‌های منتشره، عرضه نموده است که موضوعات اقتصاد، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، حقوق، فلسفه، علوم قرآنی،‌ علوم تربیتی و تاریخ را با رویکرد اسلامی دربرمی‌گیرد.»
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رمضان محمدی افزود: کتاب‌های «اسلام و تفاوت‌های جنسیتی»، «تاریخ تفسیر قرآن»، «آرای تربیتی فیض کاشانی»، «قواعد فقه جزایی»،‌ «بررسی تطبیقی مبانی تفسیر قرآن»،‌«مبانی رویکرد اجتماعی به حقوق»، «درسنامه ترجمه قرآ» کریم»، «گزینش رهبر و نظارت بر او در نظام جمهوری اسلامی ایران»، «چندمعنایی در قرآن کریم»، «حقوق جزای عمومی»، «سبک رهبری امام‌خمینی» و «نظام قظایی عصر قاجار و پهلوی» از جمله مهم‌ترین آثار جدید پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هستند که در این نمایشگاه ارائه شده‌اند.
وی در ادامه از تخفیف 40درصدی تمامی کتاب‌های عرضه شده در این نمایشگاه خبر داد و یادآور شد: « در غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه علاوه بر نمایش و فروش آثار، دیدارهای اهل قلم با علاقه‌مندان به کتاب‌ و کتابخوانی و نیز بحث و تبادل نظر صورت می‌گیرد.»
ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب کرمان27مهرماه در مصلای شهر کرمان گشایش یافته و تا 7 آبان‌ماه همه‌روزه از ساعت 9 تا 12 و 15 تا 20 پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رمضان محمدی در پایان به حضور پژوهشگاه در دهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب مشهد اشاره کرده و گفت: «این نمایشگاه 24مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های شهر مشهد گشایش یافته و تا 3 آبان‌ماه ادامه خواهد داشت که غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این نمایشگاه در سالن ناشرین دانشگاهی غرفه 93 واقع شده است.»