نشریه « تربیت اسلامی» پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اعتبار « علمی- پژوهشی» دریافت کرد.

با موافقت کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دوفصلنامه علمی‏ ـ تخصصی تربیت اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به رتبه علمی- پژوهشی ارتقاء یافت.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دوفصلنامه تربیت اسلامی از شماره پنجم به درجه علمی- پژوهشی ارتقاء یافت.
    این نشریه با هدف گسترش و نشر تحقیقات انجام‌شده در زمینه‌ی تربیت اسلامی، اطلاع‌رسانی علمی، فراهم آوردن زمینه برای تبادل نظر و تضارب آراءِ متفکران و محققان این رشته، فراهم آوردن زمینه برای تولید علم و اندیشه و نظریه‌پردازی در این زمینه و آماده کردن زمینه‌ی مناسب برای رشد و ارتقای هرچه بیشتر آموزش و پرورش رسمی کشور در راستای تطابق بیشتر با تعلیم و تربیت اسلامی، به صورت دوفصلنامه انتشار می‌یابد.
    در حال حاضر هفتمین شماره از نشریه تربیت اسلامی به مدیرمسئولی حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا اعرافی و سردبیری دکترمحمدجعفر پاک‌سرشت، ویژه پاییز و زمستان 1387 به جامعه علمی کشور عرضه شده است.