مشاور رئیس‌جمهور و رئیس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌دکتر بی‌ریا طی بازدید از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در جریان روند تحقیق و پژوهش و سایر فعالیت‌های پژوهشگاه، قرار گرفت.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتربی‌ریا ضمن دیدار با قائم مقام و معاونین پژوهشی و اداری- مالی پژوهشگاه، طی سخنانی از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  به عنوان یکی از نهادهای مهم و موثر در تولید و ترویج علم دینی یاد کرد.
وی در ادامه به سابقه آشنایی خود با پژوهشگاه وسیر تکاملی فعالیت های این نهاد اشاره داشته و مهم‌ترین رسالت آن را ایجاد فضای مناسب برای گفتمان مشترک حوزه و دانشگاه و نیل به اهداف عالیه این دو نهاد دانست.
حجت‌الاسلام بی‌ریا سپس در بازدید از کتابخانه پژوهشگاه، با برخی از پژوهشگران و اعضای هیئت علمی گروه های پژوهشی دیدار و پیرامون وضعیت پژوهش در جامعه و فرصت ها و چالش‌های موجود، به ویژه در زمینه علوم انسانی و اجتماعی گفتگو کرد.
رئیس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت در پایان سایر بخش‌های پژوهشگاه از جمله بخش های در دست احداث پروژه عمرانی را مورد بازدید قرار داد.