نشست مشترک گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دپارتمان تاریخ دانشگاه ملیه‌اسلامیه دهلی‌نو برگزار شد.

دپارتمان تاریخ دانشگاه ملیه اسلامیه دهلی‌نو ، و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به منظور آشنایی با فعالیت‌های مشترک، و بررسی زمینه‌های همکاری میان طرفین، نشست مشترکی، برگزار کردند.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در ابتدای این نشست پروفسور سید محمد عزیزالدین، رئیس دپارتمان تاریخ دانشگاه ملیه اسلامیه ضمن معرفی این دانشگاه و  دپارتمان یادشده، لزوم گسترش تعاملات با مراکز مرتبط، از جمله همکاری با گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه را خواستار شد.
در ادامه حجج اسلام والمسلمین حسینیان مقدم و خانجانی، از اعضای گروه تاریخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، با تشریح عملکرد این گروه ضمن تاکید بر ضرورت همکاری طرفین، آمادگی گروه را برای همکاری مشترک ابراز داشتند.
برگزاری همایش ها نشست‌های تخصصی و فرصت‌های مطالعاتی مشترک، انجام طرح‌های پژوهشی مشترک و نیز تبادل دستاوردها و آثار طرفین از جمله مهم ترین موضوعاتی بودند که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است یکی از مهم‌ترین نتایج نشست یادشده، توافق جهت تامین استاد برای کرسی مطالعات تاریخ اسلام در دانشگاه ملیه اسلامیه، از جانب پژوهشگاه بود.