نمایشگاه آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در اهواز برگزار می‌شود.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تمامی آثار و کتاب‌های منتشره خود را به مدت یک هفته در شهر اهواز، در معرض نمایش و فروش قرار می‌دهد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، بیش از 120عنوان کتاب منتشره از سوی  انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، با موضوعات علم دینی، تولیید علم دینی و علوم انسانی با رویکرد اسلامی، در این نمایشگاه عرضه شده است.
حجت الاسلام‌والمسلمین رمضان محمدی، مدیر اداره نشر و ویرایش پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از کتاب های «چندمعنایی در قران کریم»، «اسلام و تفاوت‌های جنسیتی»، «گزینش رهبر و نظارت بر او در جمهوری اسلامی» و «بررسی تطبیقی تفسیر آیات ولایت در دیدگاه فریقین» به عنوان بخشی از آخرین آثار منتشره نام برد که در این نمایشگاه ارائه  شده است.
نمایشگاه یادشده از هشتم خردادماه در محل دائمی نمایشگاه‌های اهواز، واقع در میدان کیان‌پارس این شهر گشایش یافته و تا سیزدهم خردادماه همه روزه  در ساعات «9-12» و «17- 22» قابل بازدید علاقه‌مندان خواهد بود.