در سومین جشنواره کتاب دین 5723 اثر بررسی می‌شود.

معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه 5723 اثر به جشنواره کتاب دین و پژوهش‌های برتر رسیده که 5 کتاب و 2 اثر پژوهشی مورد تقدیر قرار می‌گیرند، گفت: در سال اصلاح الگوی مصرف، با تغییراتی در جزئیات برگزاری، 40 درصد هزینه‌های جشنواره کاهش یافت.
به‌گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سید جواد موسوی معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی صبح یکشنبه 6 اردیبهشت ماه در نشست خبری «سومین جشنواره کتاب دین و پژوهش‌های برتر» اظهار داشت: رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی برای برگزاری مجموعه جشنواره های کتاب دین و پژوهش‌های برتر دست‌یابی انسان به تعالی است و در تمام مراحل، رسیدن به این تعالی، نقش اصلی را بازی می‌کند، اگر نتوانیم به سوی تعالی حرکت کنیم، نمی توانیم به اهداف بلند نیز دست یابیم.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز 39 اثر به این جشنواره ارسال داشته که این تعداد شامل 26 کتاب و 13 اثر پژوهشی می‌شود.
گفتنی‌است کتاب تاریخ تفسیر قرآن اثر حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌اکبر بابایی از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، به مرحله دوم داوری انتخاب اثرات برگزیده این دوره از جشنواره راه یافته است.