دومین همایش «نواندیشی دینی» با هدف تبلیغ مبانی فکری اسلام برگزار می‌شود.

دومین همایش «نواندیشی دینی» با هدف تبلیغ مبانی فکری اسلام و با مشارکت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، معاونت پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و برخی مراکز علمی آذر 1388،در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از مرکز خبر حوزه،  این همایش با هدف تبلیغ مبانی فکری اسلام و با مشارکت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، معاونت پژوهشی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و برخی مراکز علمی آذر 1388،در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار خواهد شد.
محققان و پژوهشگران می توانند چکیده مقالات خود را در یکی از محورهای همایش شامل ماهیت، قلمرو، امکان و ضرورت نواندیشی دینی، نواندیشی دینی در گذر زمان، نواندیشی دینی و انعطاف‌پذیری شریعت، نواندیشی دینی در حوزه و دانشگاه، آسیب‌شناسی نواندیشی دینی، اقتضائات و آثار نواندیشی دینی، علل و انگیزه‌های ظهور نواندیشی دینی، نواندیشی دینی و نظریه پردازی نواندیشی دینی و مکاتب غربی، تا سی‌ام خرداد و اصل مقالات را تا سی‌ام شهریور 88 به پست الکترونیکی
Hamayesh@sbu.ac.ir ارسال کنند.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 299031118- 29902249 پیش شماره 0251 تماس حاصل نمایند.