نمایشگاه توانمندی‌های دانشگاه‌های‌ وزارت‌علوم، ‌تحقیقات و فناوری، در تاجیکستان برگزار می‌شود.

۲۹ فروردین ۱۳۸۸ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۵۹۱۲ اخبار

اولین نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 15 تا 18 تیر ماه در تاجیکستان برگزار می شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به نقل از خبرگزاری مهر، بهزاد‌رادمنش، دبیر نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهش و فناوری وزارت علوم هدف از برگزاری این نمایشگاه را عرضه توانمندی‌های علمی و آموزشی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی، بسترسازی برای جذب دانشجویان خارجی به دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور، تبادل دانش و تجربه میان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری دو کشور عنوان کرد.
وی معرفی و ارائه آخرین دستاوردها در عرصه های علمی و فناوری، فراهم آوردن زمینه تأمین نیازهای دانشگاه‌ها و موسسات کشورهای منطقه در زمینه تجهیزات و تکنولوژی آموزشی، پژوهشی و فناوری و گسترش روابط و توسعه مبادلات علمی، آموزشی و فناوری با جمهوری فارسی زبان تاجیکستان را نیز از دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه اعلام کرد.