گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در نمایشگاه «معرفی مراکز، آثار و پژوهشگران عرصه تعلیم و تربیت اسلامی»‌شرکت کرد

نمایشگاه «معرفی مراکز، آثار و پژوهشگران عرصه تعلیم و تربیت اسلامی» به همت انجمن علوم تربیتی حوزه علمیه قم در موسسه آموزشی- پژوهشی امام خمینی‌(ره) برگزار شده و گروه علوم تربیتی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز با شرکت در آن به ارائه کتاب‌ها و طرح‌هایی پژوهشی خود می‌پردازد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در این نمایشگاه تمامی موسسات آموزشی و پژوهشی حوزوی فعال در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی ضمن معرفی پژوهشگران برجسته در این رشته به ارائه دستاوردها و منتشرات خود می‌پردازند.
نمایشگاه یادشده که مورد استقبال گسترده مراکز آموزشی و پژوهشی حوزوی قرار گرفته،  15اسفندماه جاری گشایش یافته و تا 20این ماه در موسسه آموزشی- پژوهشی امام‌خمینی‌(ره) واقع در بلوار جمهوری‌اسلامی، برپا خواهد بود.